ActivitatsNotíciesOci

L’associació l’Aurora de Lloret proposa aquestes activitats interessants per a aquest dijous, dissabte i diumenge

Les noies de l’associació de dones l’Aurora de Lloret de Mar donen el tret de sortida a la seva agenda d’activitats per a aquesta temporada 2021/22 amb les següents accions, preparades per dijous 28 d’octubre, dissabte 30 i diumenge 31.

Comencen amb la temàtica de les herbes remeieres, conegudes perquè es fan servir des de temps immemorials per tractar malalties lleus i sensacions de malestar.  Es tracta de plantes amb propietats positives per a la salut i que poden ser consumides directament, macerades o en infusió amb l’objectiu d’ajudar a millorar la salut.

Dijous, Núria Draper impartirà una xerrada de les esmentades herbes i el concepte de la natura com la millor aliada com a farmaciola natural.

Seguiran dissabte amb el món de les herbes medicinals i com poder fer els preparats per crear remeis casolans.

I finalment diumenge, el protagonista és el teatre amb l’obra “Garrí al forn amb compota de reineta“ amb un muntatge que la companyia El Mirall ha fet la seva primera incursió al món del cabaret.  Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor…), es fa ressò dels temps que vivim, especialment pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat  entre gèneres i opcions sexuals.

•Per horaris, ubicacions i preus, us deixem el cartell que l’Aurora ha preparat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button