NotíciesTurisme

l’Associació Barcelona Travel Bloggers a Lloret de Mar genera més de 29.000.000 impressions i 400.000 visualitzacions a les xarxes socials

L’associació catalana de bloguers de viatges, Barcelona Travel Bloggers, va celebrar amb gran èxit el seu 10è aniversari a Lloret de Mar del 6 al 8 d’octubre. L’esdeveniment va deixar una empremta destacada a les xarxes socials, amb més de 29 milions d’impressions al llarg del període del 26 de setembre al 10 d’octubre. Les activitats van aconseguir un abast notable, amb 392.000 visualitzacions en reels d’Instagram i la creació de 35 articles sobre la destinació en diversos blogs de viatges.

Més de 130 creadors de contingut de tot Catalunya van participar, contribuint amb 4.459 posts i 855 imatges, així com una quarantena de reels d’Instagram amb una audiència impressionant de 392.545 visualitzacions. Aquest impacte no inclou encara les xarxes Facebook i TikTok, on també es va generar contingut audiovisual. La creació de comunitat va ser notable, amb 21.795 interaccions a les xarxes socials, destacant 3.111 a Instagram i 18.684 a altres plataformes.

Les activitats planificades van oferir una varietat d’experiències, des de caiac i paddle surf fins a degustacions de vins i senderisme pel camí de ronda. Destaquen també visites tematitzades als Jardins de Santa Clotilde, inspirades en “House of the Dragon”. L’esdeveniment va incloure activitats familiars com tallers al poblat ibèric del Turó Rodó i un taller de biologia marina a la Casa del Mar.

L’acollida es va fer al Castell de Lloret, amb un projecte immersiu sobre el canvi climàtic i una terrassa amb vistes espectaculars al litoral. El sopar de gala i l’entrega de premis es van dur a terme al Restaurant & Beach Club Gammarús, a Cala Canyelles, una de les novetats destacades de la temporada a Lloret de Mar.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca la importància del contingut generat pels participants, no només a les xarxes socials com Instagram, Facebook, Twitter i TikTok, sinó també a través d’articles en els seus blogs personals. Aquest contingut contribueix no només al posicionament digital de la destinació sinó també a mostrar la seva diversitat i les novetats. Lloret de Mar ja havia estat triada com a seu per a la celebració del 5è aniversari de l’associació Barcelona Travel Bloggers el 2018, i l’èxit d’aquella edició va consolidar la ciutat com a elecció natural per a aquest 10è aniversari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button