CulturaNotícies

L’artista Carla Frigola de Lloret, convidada a TVE, després del seu èxit a TikTok

Prop de 3 milions i mig de seguidors a TikTok i gairebé 400 mil a Instagram, són xifres inimaginables per molts dels que es dediquen a la música a Catalunya. La Carla Frigola de Lloret de Mar, i amb només 19 anys, té la sort de tenir una legió d’admiradors a les xarxes socials, però no en té prou amb l’etiqueta d’influencer, la seva carrera va molt més enllà. 

És una de les catalanes amb més repercussió a la xarxa social TikTok, la tercera artista més vista a la xarxa tan de moda, durant el 2021, on el nombre de reproduccions de les seves publicacions només és superat per estrelles de la talla de Rosalía i Lola Índigo.


La popularitat en el seu cas va arribar sense esperar-ho, gràcies a un vídeo publicat durant el confinament on apareixia ballant amb una samarreta del Chelsea que la va convertir en un fenomen viral, El poder del futbol. La lloretenca  ja té 6 singles publicats i no descarta en un futur treure un disc amb una important discogràfica.

(Interpretació del tema BIEN avui a TVE)

Avui dimecres 26 de gener del 2022, al programa Punts de Vista de TVE (la 2) ha sigut la convidada per tancar el dia on ha interpretat el seu tema ‘Bien’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button