NotíciesSalut

L’aplicació BC Home de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva premiada a la 3a edició dels premis Ennova Health

L’aplicació clínica digital BC Home, creada pel Servei d’Atenció Domiciliària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’empresa Better Care, ha estat un dels projectes guardonats per Diario Médico a la 3a edició dels premis Ennova Health, dins de la categoria de transformació digital. Aquests premis tenen com a objectiu valorar els projectes i idees en innovació digital que aporten valor al sistema de salut i empoderen al pacient.

BC Home ha estat, fins ara un projecte que ha rebut nombrosos reconeixements. En el premi actual, Ennova Health, cal sumar-hi molts altres premis que ha rebut l’aplicatiu des que es va posar en funcionament fa poc més d’un any.

En aquest sentit, recordem que ha rebut la Beca e-HEALTH COMG 2022 del Col·legi Oficial de Metges de Girona (desembre 2022), ha estat reconegut en la 21a edició Premi de Recerca Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure (novembre 2022), ha estat premiat amb el 3r Premi CSC Impulsa 2022 del Consorci de Salut i Social de Catalunya (setembre 2022), també ha rebut la Beca per a la Recerca en Atenció Hospitalària i Sociosanitària de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears (abril 2022), i ha estat distingit com a millor projecte d’investigació de la I Jornada de Recerca de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (octubre 2021).

BC Home és una aplicació clínica digital que permet integrar i intercanviar dades en temps real entre professionals i usuaris en hospitalització a domicili, empoderant a l’usuari i fent-lo partícip del seu procés de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button