ActivitatsNotícies

L’anunci de Montserrat Sala amb el Premi Aurora dóna el tret de sortida a dues setmanes d’activitats entorn al 8-M. Consulta el programa:

8 de Març: Dia Internacional de les Dones o Dia de les Dones Treballadores està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). És un dia que commemora la lluita de les dones per formar part de l’àmbit laboral. Incloent la independència econòmica i social. Alhora es reivindica el feminisme i es denuncien les diverses formes de masclisme i micromasclismes.

A Lloret de Mar aquesta commemoració -celebració s’ha anat fent un lloc a la societat amb actes municipals i a l’àmbit privat que amb el pas dels anys ha anat a més, creant més que el de ser un dia especial, s’han convertit en gairebé dues setmanes d’actes i activitats al voltant d’aquest dia, el 8 de març, Dia de les Dones.

Compartim el cartell amb les activitats municipals preparades per aquests dies i si tú, que estàs llegint aquest article, tens un negoci, associació, organització… a Lloret i tens alguna activitat per aquests dies enfocada envers al dia de la dona, enviens un mail amb la informació a: info@lloretgaceta.com i ho afegirem a aquesta publicació on farem una recopilació d’aquests actes:

Guarda aquesta imatge a la teva fototeca per tindre el programa a mà

Destaquem del programa: el PREMI AURORA, organitzat per l’Associació de Dones l’Aurora de Lloret de Mar i que serà entregat en el Teatre de Lloret el diumenge 12 de març de 2023 a les 12h en el marc del tradicional VERMUT DE L’AURORA.

Enguany, a la tercera edició del PREMI AURORA, la Junta donarà el guardó a Montserrat Sala i Vila, una dona que fa anys que du a terme diferents estudis i investigacions que busquen remarcar el paper de la dona a la societat lloretenca del segle XIX i XX. El reconeixement  per haver estat pionera en treure a la llum i donar visibilitat a perfils de dones fins ara no estudiats, invisibles, en una societat on suposadament tenien un rol secundari.

ACTIVITATS PRIVADES ENTORN EL DIA DE LA DONA

⚪️Autodefensa Marga, ha preparat un Taller de Autodefensa per al dimarts 7 i dijous 9 de març al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Reserva la teva plaça al 615860588 (Marga):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button