ActivitatsNotícies

L’anunci de l’Amaranta Gibert amb el Premi Aurora dóna el tret de sortida a dues setmanes d’activitats entorn al 8-M. Consulta el programa:

“Amaranta Gibert i Montero, Premi Aurora 2024: Destacada Defensora dels Drets de les Dones”

Avui, dilluns 4 de març, l’Associació de Dones l’Aurora de Lloret de Mar ha anunciat amb gran satisfacció que Amaranta Gibert i Montero serà la guardonada amb el IV Premi Aurora, pel seu extraordinari compromís amb la defensa dels drets de les dones.

Gibert, actual directora del Teatre de Lloret, ha destacat no només pel seu lideratge en l’àmbit cultural, sinó també per la seva contribució a altres àrees. Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Girona, amb un Màster en Museologia i Gestió del Patrimoni i una Diplomatura en Comunicació per a Ràdio i Televisió, la seva formació abraça diverses disciplines.

El seu recorregut professional és igualment diversificat, amb experiències com l’inventari del patrimoni pesquer de la Costa Brava i la col·laboració en l’inventari industrial impulsat pel Museu de la Ciència de Terrassa. La seva carrera en mitjans de comunicació inclou la direcció de Nova Ràdio Lloret durant més de 10 anys i corresponsalies a COM Ràdio i Europa Press, consolidant la seva empremta en la informació i la comunicació. Gibert, actualment, ha destacat per la seva dedicació a enriquir la vida cultural de la ciutat i coordinar esdeveniments notables, com quan va ser comissària de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret durant tot el passat any 2023.

Acte d’entrega

La cerimònia d’entrega tindrà lloc el diumenge 10 de març a les 12h a la sala d’assaig del Teatre de Lloret, en marc dels actes celebrats entorn del 8M Dia Internacional de les Dones. Acompanyada d’un monòleg titulat “Feminazis” i un vermut a càrrec de l’Associació de Lloret: l’Aurora. L’esdeveniment promet ser una oportunitat per celebrar i reflexionar sobre els avenços i reptes de les dones.

Podeu consultar el programa complet al següent enllaç: Programa 8-M a Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button