NotíciesPolítica

L’alcalde de Lloret demana un increment d’efectius de la Policia Nacional al delegat del Govern d’Espanya a Catalunya

El delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Carlos Prieto, ha visitat aquest dimecres Lloret de Mar. Acompanyat del subdelegat del Govern a Girona, Pere Parramon, ha dut a terme una reunió de treball amb l’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, en què s’han tractat diferents temes com el projecte de l’Ajuntament per pacificar el passeig marítim, la seguretat o la lluita contra les falsificacions.

Pel que fa al projecte de pacificació de la façana marítima, el delegat del Govern d’Espanya a Catalunya ha fet una valoració molt positiva. Considera que “és una idea molt encertada, per tal que sigui més accessible per passejar i que contribueixi a aportar un turisme més familiar”. En aquest àmbit, ha recordat la quantitat de 30.000 euros aportada per l’Estat per moure la sorra de la platja i la col·laboració en les obres del passeig de Fenals, després de les afectacions pel temporal de Setmana Santa.

Un altre tema que s’ha posat sobre la taula és la seguretat del municipi. En aquest sentit, l’alcalde, Adrià Lamelas, ha demanat un increment d’efectius de la Policia Nacional. Davant d’aquesta petició, el delegat s’ha compromès a estudiar la necessitat. A més, ha destacat l’operatiu policial conjunt que es va produir fa uns dies entre Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Policia Local de Lloret i Inspecció de Treball, que va acabar amb la desarticulació d’una trama de prostitució i venda de drogues en un hotel de la destinació. D’altra banda, el delegat del Govern d’Espanya a Catalunya ha anunciat un gran operatiu contra la venda de productes falsificats, que tindrà ramificació a Lloret de Mar. 

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha volgut agrair “els esforços i l’aportació de l’Estat per millorar la qualitat de vida dels lloretencs i lloretenques i ha estat una reunió molt profitosa per poder explicar les necessitats de Lloret”. A més, l’alcalde ha explicat que, en la reunió de treball, s’ha analitzat altres temes que preocupen al municipi, com la situació de l’Imserso, que és una peça clau per ampliar la temporada, o la necessitat, en matèria de mobilitat, del desdoblament de la Nacional II.

En la visita, el delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Carlos Prieto, ha signat el Llibre d’Honor de Lloret de Mar. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button