El PobleNotícies

L’Ajuntament reasfalta només 2 dels 12 trams de carrer amb el paviment malmès, demandats fa dos anys a Lloret de Dalt

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha reasfaltat aquesta setmana dos trams de carrer amb el paviment malmès per les arrels dels pins, al carrer de Llebeig i al carrer de Frontanyà. Són només dos dels 12 trams de carrers amb el paviment malmès que l’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt havien demandat de reparar ja fa dos anys.

Aquestes dues actuacions en el paviment representen només l’execució del 16% del total de les demandades, quedant-ne encara 10 per resoldre, tal i com van documentar en la instància presentada al consistori el novembre de 2020.

La resposta municipal a aquella instància va ser un compromís que s’inclourien els treballs d’adequació en els pressupostos de 2021. De la desena de trams que els veïns consideren «prioritaris», en destaquen set per la quantitat de bonys o esquerdes que hi ha a la carretera. De les 12 actuacions demandades, almenys set són prioritàries i de caràcter urgent: al Carrer Berga amb grans bonys causats per les arrels de pins com al Carrer Mestral, el Carrer Serra del Berguedà, el Carrer Súria i el Carrer Ripoll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button