El PobleNotícies

L’ajuntament de Lloret vol escoltar la ciutadania per copsar demandes per la nova licitació del servei de neteja que estan preparant i on s’invertiran 10M€

“L’Ajuntament de Lloret organitza una sèrie de trobades amb la ciutadania per copsar demandes per la nova licitació del servei de neteja i recollida de residus”.

L’Ajuntament de Lloret de Mar està preparant la nova licitació del servei de neteja i recollida de residus. Amb un pressupost estimat de 10 milions d’euros es tracta d’un dels majors contractes que licita l’Ajuntament i inclou els serveis de neteja viària, recollida de residus, recollida selectiva, gestió de la deixalleria, neteja de platges i manteniment d’àrees d’esbarjo. 

Els principals reptes pretesos en la nova licitació és augmentar el percentatge de recollida selectiva i millorar la qualitat de vida i la imatge de la ciutat i com explicar la regidora de Medi Ambient, Vereda López, “copsar les demandes i impressions dels veïns i veïnes és important en aquest procés en el qual ens trobem i per aquest motiu organitzem unes trobades presencials que recollirem i posteriorment valorarem tècnicament i econòmicament de cares a la nova contractació dels serveis”. Les trobades participatives tenen per lema “Us volem Escoltar” i s’han dut a terme aquest passat dilluns 23 i ahir dimarts 24 d’octubre; continuen avui dimecres on serà l’última oportunitat per als veïns i veïnes per poder donar veu a aquest assumpte. La cita serà de 18.30 a 20.00h, a la sala polivalent de la Biblioteca de Lloret:

 • 🔴25 d’octubre: podrán acudir els veïns de les urbanitzacions i veïnats de Lloret

3 Comentaris

 1. Definició de licitació :
  Una licitació pública és el procediment mitjançant el qual un comprador públic dóna a conèixer una necessitat, d’adquirir un bé, un servei o una obra, i sol·licita a aquelles empreses que la puguin cobrir, i que reuneixin els requisits exigits pels plecs, presentin les seves ofertes; les ofertes presentades seran seleccionades i avaluades i s’adjudicarà el contracte a aquella que compleixi la millor relació qualitat preu.

  Qui es presenta a la licitació ? Quin és el concurs públic previ per la presentació d´ofertes ?

  I preteneu que vingui la gent a donar-vos idees perquè l`empresa que farà la neteja és la meteixa de sempre ? Això no és una licitació, això és una ampliació de costos injustificats per fer el mateix que fins ara i per justificar la brutal pujada d`impostos.

  L`Ajuntament vol escoltar la ciutadania ? A la pujada brutal d`impostos no cal escoltar la ciutadania oi ?

 2. No podeu publicar aquestes notícies a les xarxes socials tant tard. Les reunions ja s’estan fent i la gent no s’entrena a temps per poder assistir

  1. Hola! La noticia està penjada a la web des de divendres passat. Avui s’ha fet difusió avisant que avui es l’últim dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button