EconomiaNotícies

L’Ajuntament de Lloret ofereix una línia d’ajuts econòmics de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per les persones amb poc recursos

La partida destinada és de 59.798€ i la sol·licitud es pot presentar fins el dia 23 de gener.

Últimes dues setmanes per poder entrar la sol·licitud per adherir-se a la línia d’ajuts econòmics de l’Impost sobre Béns Impostos (IBI) que ofereix l’Ajuntament de Lloret de Mar per les persones amb pocs recursos. El registre es pot entrar a través de la Seu Electrònica i el termini finalitza el proper 23 de gener. Hi ha destinada una partida econòmica de 59.798€. La regidora de Serveis Econòmica, Lara Torres, explica que“mantenim el nostre compromís de recolzament a persones amb pocs recursos en un context encara molt complicat degut a la pandèmia”. 

Per a poder beneficiar-se d’aquesta ajuda cal constar com a contribuent de l’Impost sobre Béns Immobles l’any en el qual es sol·licita l’ajut, per l’habitatge que constitueix la seva residència habitual; estar al corrent de les obligacions tributàries i que el seus ingressos no superin les quanties establertes. 

Respecte a la quantia serà del 50% de la quota líquida de l’Impost sobre Béns Immobles corresponent a l’habitatge habitual de l’interessat i corresponent a l’exercici en què es publica la convocatòria, amb un màxim per beneficiari de 250 €. 

Més informació: https://seu.lloret.cat/ajutsPublic/showPublicacion/2501

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button