El PobleNotícies

L’ajuntament de Lloret demana participació popular per escollir una frase i plasmar-la a un mur de l’entrada a la població

El Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) se celebra cada 21 de febrer anualment amb l’objectiu de promoure la diversitat lingüística i l’educació multilingüe.  va ser una iniciativa de Bangla Desh i es va aprovar a la Conferència General de la UNESCO de 1999.

Lloret de Mar amb motiu d’aquest dia especial (Dia Internacional de la Llengua Materna), pintarà un mur de la població amb l’objectiu de deixar constància “eternament” de la diversitat lingüística del municipi. El mural inclourà el vers d’un poema, traduït en diferents idiomes, i la creació del mural anirà a càrrec de l’artista Borbála Rámpay. 

El mur que es pintarà serà el del carrer del Pla de Carbonell, 25 a Lloret i, tenint en compte que la vila és una ciutat diversa i inclusiva, des de l’Ajuntament animen a participar a la població en l’elecció del vers que es traduirà. Des del departament corresponent han escollit el poema “Soc d’allà, soc d’aquí” de l’autor palestí Mahmoud Darwish. Ja es pot votar fins al dia 4 de febrer s’obre aquest procés participatiu. Per escolllir la teva proposta fes click al següent enllaç 👉🏻aquí.

Aquest acte està enllaçat a la Capitalitat de la Cultura Catalana que es celebra a Lloret de Mar durant tot aquest any 2023.

3 Comentaris

  1. Lloret de Mar con sus calas i montañas i diversidad de todo para residentes i turistas mucho más de lo que te puedas imaginar ven a descubrirlo !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button