El PobleNotícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar incorpora 5 joves en pràctiques

La subvenció total del projecte és de 55.000€, i estan cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’ha acollit al programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de contractació de persones joves en pràctiques inscrites a Garantia Juvenil.Aquesta és la cinquena edició que es porta a terme a Lloret de Mar, i sempre amb un gran èxit. L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat d’aquests joves amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible que s’incorporin al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps. L’atorgament ha estat d’un total de 5 contractes. 

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica destaca que “estem molt compromesos amb les iniciatives d’ocupació que es poden desenvolupar a Lloret de Mar, i aquest programa ens permet donar suport a gent jove que ha finalitzat els seus estudis i necessita adquirir experiència laboral, tot donant suport al consistori en projectes que beneficien al conjunt de la ciutadania de Lloret de Mar”. I afegeix que els joves assoleixen experiència laboral de primera mà, de forma tutoritzada, i amb un seguiment de les seves tasques amb l’objectiu final de millorar la seva ocupabilitat, “la nostra voluntat és crear oportunitats i que la gent jove és pugui formar, adquirir experiència i accedir al món laboral”. 

Els joves, que s’han incorporat al llarg d’aquesta setmana passada, treballaran al consistori durant sis mesos a jornada complerta en diferents Seccions, concretament a Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Serveis Jurídics, Comerç i Joventut. La dotació econòmica del projecte és de 55.000€. 

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els contractes de treball subscrits en el marc d’aquest programa estan efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button