ActivitatsNotícies

La taula de treball de ‘Lloret Adventure’ es reuneix per consensuar l’estratègia de 2023

Lloret Turisme ha organitzat durant aquesta setmana la taula de treball d’enguany de Lloret Adventure com ve fent des del 2014.

Lloret Turisme va crear aquesta divisió que aglutina diferents empreses de turisme actiu amb l’objectiu de dur a terme una promoció conjunta sota la marca Lloret Adventure i consolidar el posicionament de Lloret de Mar com una destinació amb un entorn natural que, a més, disposa d’una àmplia oferta d’empreses per gaudir- ne i oferir experiències úniques.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “som la destinació de la Costa Brava que té l’oferta en turisme actiu més completa, variada i desestacionalitzada”. I afegeix: “el fet de treballar un pla d’accions conjunt ens ajuda a consolidar aquesta marca que cada cop pren més rellevància entre els visitants”. El Lloret Adventure compta amb una desena d’empreses adherides i enguany es preveu que se n’hi afegeixin dues més.

Durant la jornada, s’ha presentat la memòria del 2022 on s’hi destaca l’especial esforç en accions vinculades al màrqueting i la comunicació com són la organització de la segona edició de l’esdeveniment Dies d’aventura, un cap de setmana temàtic que es va celebrar al mes de maig del 2022, i la seva corresponent campanya de difusió; el posicionament del web adventure.lloretdemar.org, que ha experimentat un increment del 17% respecte al 2021; la difusió del fullet Lloret Adventure; i diferents accions de comunicació com són la col·laboració en el programa “Gent de Mar” de TV3 o el viatge amb periodistes i bloguers provinents de Bèlgica i Holanda. També cal destacar la participació a la fira alemanya de Sttutgart Fahrrad und Wanderreisen, especialitzada en el producte actiu.

El pla d’accions d’aquest 2023 preveu l’organització d’un taller que té per objectiu posar en contacte hotels, agències de viatges i empreses de turisme actiu del territori per establir aliances estratègiques; així com la participació en la formació de millora i creació de producte familiar, un nínxol on el turisme actiu encara té molt de recorregut. Pel que fa a les accions de màrqueting i comunicació, es preveu reeditar el fullet Lloret Adventure i crear contingut amb prescriptors i bloguers en els mercats irlàndes, francès i espanyol.

Segons les dades del programa d’intel·ligència turística de Lloret Turisme, Mabrian Technologies, des de la pandèmia, i també en línia amb un canvi de tendència, l’interès en l’oferta turística que tingui a veure amb el contacte amb la natura, s’ha mantingut en les primeres posicions a nivell de mencions en xarxes socials.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button