NotíciesSuccessos

La Policia Nacional desmantella una xarxa de productes falsificats de l’Eurocopa amb punt de venta a Lloret

Gran operatiu a Catalunya: decomissen 65.000 peces falsificades valorades en 11 milions d’euros: La Policia Nacional ha desmantellat una xarxa dedicada a la falsificació de productes esportius en un ampli operatiu que ha tingut lloc durant el mes de juny i principis de juliol a diverses localitats de Catalunya, incloent Blanes i Lloret de Mar. En aquesta acció, s’han confiscat deu tones de productes falsificats, entre els quals es compten samarretes i calçat esportiu associats a esdeveniments de gran rellevància com l’Eurocopa, la Copa Amèrica i els Jocs Olímpics de París.

Les autoritats han intervingut un total de 65.000 peces que haurien causat una defraudació de més de 2 milions d’euros, tot i que el seu valor en el mercat podria ascendir fins als 11 milions d’euros. Els operatius es van dur a terme en diverses localitats, incloent Barcelona, Tarragona, Blanes, Lloret de Mar, les Borges del Camp i Cabrera de Mar.

En el marc d’aquesta macrooperació, la Policia Nacional ha detingut deu persones acusades d’un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual. “La macrooperació suposa un gran cop”, ha afirmat el delegat del govern espanyol, Carlos Prieto, destacant la importància d’aquesta acció per frenar el comerç de productes falsificats i protegir els drets de propietat intel·lectual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button