NotíciesSuccessos

La Policia Local de Lloret recupera un vehicle d’alta gamma sostret a un aparcament

La Policia Local de Lloret, amb la col·laboració de les policies locals de Sant Pol de Mar i de Canet de Mar, va recuperar el passat dia 1 d’agost un vehicle de gamma alta que s’havia sostret a un aparcament privat del municipi.

Sobre les 15.45h una família que havia passat el dia a Lloret es va adonar que s’ havien sostret les seves pertinences (diferent objectes de valors, les claus del cotxe i un mòbil d’alta gamma). Tot seguit, en dirigir-se a la zona d’aparcament, varen veure que tampoc hi havia el seu vehicle i es varen dirigir a la Comissaria de la Policia Local per fer la denúncia. Ràpidament la Policia Local de Lloret va iniciar la visualització de matrícules d’entrada i sortida al municipi i es va detectar el vehicle de sortida direcció Blanes.

La víctima comunica a la Policia Local que podria localitzar el vehicle a través de l’app del mòbil de la marca del vehicle però donat que també li ha estat sostret el dispositiu mòbil i a l’app hi accedeix amb reconeixement facial no hi té accés. La Policia Local de Lloret inicia les gestions per poder activar l’app i localitzar el vehicle que finalment es  localitza a l’autopista C-32 en direcció Mataró i posteriorment a la N2 sentit Canet de Mar. S’activen les comunicacions amb les Policials Locals del municipis pels qual circula i amb Mossos d’Esquadra i finalment es deté el vehicle, i la persona relacionada amb els fets, al límit de les poblacions de Canet de Mar i Sant Pol de Mar per robatori amb força i ús del vehicle. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, destaca “la ràpida actuació de la Policia Local amb l’ajuda que donen eines com el sistema de lectura de vehicles així com la bona coordinació amb la resta de cossos de seguretat han estat claus pel bon desenvolupament d’aquesta incidència”.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button