El PobleNotícies

La Policia Local de Lloret incorporarà 18 agents durant aquest 2024

Aquest mes de gener han entrat a formar part de la plantilla de la Policia Municipal de Lloret de Mar tres agents que van guanyar el procés de selecció de personal que oferia cinc places i que es va convocar el passat mes juny amb 250 aspirants. Les altres dues agents es troben actualment a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya fent el curs de policia i s’incorporaran a l’agost. 

Les noves incorporacions responen a la voluntat del consistori de crear una estructura de plantilla de la Policia Local dimensionada i estable capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutat.

Com explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Martínez, “Lloret és una de les ciutats de les comarques gironines més grans poblacionalment i una de les principals destinacions turístiques de l’Estat espanyol. Necessita una Policia Local dimensionada i formada que pugui garantir el benestar de ciutadania i visitants”.

Futures incorporacions aquest 2024

L’alcalde de Lloret per la seva banda ha recordat que “la seguretat és un eix prioritari per a l’equip de govern”. A més, aquest 2024 també està prevista la creació de tres places de caporal i quatre d’agent. A l’estiu aquesta plantilla s’incrementarà amb sis interins, per a un període de sis mesos, i dos agents interins més per a substitucions per baixes laborals.

Els darrers anys la Policia Local ha fet una important adaptació als nous models de seguretat amb la creació de diferents unitats policials (administrativa, canina, drons, URAS) i la incorporació de novetats tecnològiques com càmeres de vigilància, el servei Dracalert i el servei de dron per situacions d’emergència. Tots aquests dispositius contribueixen a millorar les tasques de seguretat ciutadana i el control i prevenció d’infraccions de trànsit, i s’afegeixen als lectors de matrícules, entre altres.

4 Comentaris

  1. Vaya noticia mas falsa, podria detallar cuales son esas 18 plazas en 2024 ?
    Lloret no ha sacado 18 plazas de agentes ni sumando 5 años…

    1. Hola! No es corta pega del Diari Girona, es una Nota de prensa del ayuntamiento de Lloret de Mar, que todos los diarios nos hacemos eco con el texto del ayuntamiento. Podrías pedirnos información antes de escribir cualquier cosa, como has hecho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button