NotíciesSuccessos

La Policia Local de Blanes localitza un vehicle robat a l’interior del qual hi viatjava un nadó fill del propietari

Comptant amb la col·laboració de les policies locals de Malgrat i Santa Susanna, han trobat el cotxe pocs minuts després del succés, quan el lladre ja viatjava en direcció a Barcelona

La ràpida reacció de la Policia Local de Blanes ha permès resoldre amb èxit un cas on hi estava implicat un nadó de pocs mesos. Els fets han tingut lloc aquest dissabte, quan passaven pocs minuts de les 3 de la tarda: un veí de Blanes que portava el seu fill –un nadó de pocs mesos d’edat- al seient del darrera ha estacionat el vehicle en un cèntric carrer del barri de La Plantera, i n’ha baixat un moment per anar a recollir la seva dona.

La operació tot just ha durat pocs minuts, però al tornar cap al seu vehicle, se n’ha adonat que el seu cotxe no estava on l’havia deixat. Per això, s’ha posat en contacte amb la Policia Local de Blanes, que li ha requerit que els passés les característiques bàsiques del vehicle per poder-lo interceptar. Un cop comunicades les dades i la matrícula, s’ha passat avís a totes les patrulles per iniciar una recerca, alhora que es comproven les lectures a les càmeres detectores de matrícules de què disposa la Policia Local de Blanes, instal·lades principalment a les entrades i sortides del municipi.

La recerca a través de les càmeres ha pogut indicar a la Policia Local de Blanes que el cotxe robat havia emprès la fugida en direcció a Barcelona. Simultàniament, s’han donat a conèixer les dades a través de xarxa RESCAT: Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya, que proporciona cobertura als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya. 

Pocs minuts després que s’han transmès les dades, s’ha pogut aturar el vehicle robat quan circulava per la Nacional II, a l’alçada del Km.673, gràcies a la cooperació de les Policies Locals de Malgrat de Mar i Santa Susanna, que s’han encarregat d’interceptar-lo. A l’interior del turisme, al seient del darrera, han rescatat el nadó sa i estalvi, procedint a la detenció del conductor.

Es tracta d’un veí de Blanes de 30 anys que compta amb nombrosos antecedents per delictes similars. A més a més, se li han practicat les proves pertinents per determinar si conduïa sota els efectes d’alcohol i/o drogues, ja que presentava evidents símptomes que així era. Se sospita que el conductor, no se n’hauria adonat que hi havia el nadó de pocs mesos al seient del darrera quan ha robat el turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button