NotíciesSuccessos

La policia de Lloret troba 38 dosis de droga i caixes de gas nitrós en un cotxe gràcies a la unitat canina

La Policia Local de Lloret de Mar ha trobat 38 dosis de droga, deu ampolles de gas nitrós i una barra de ferro a dins d’un cotxe i n’ha detingut l’amo per un delicte contra la salut pública. El curiós del cas és que els agents van poder arribar fins al vehicle gràcies a l’olfacte del gos de la unitat canina.

L’animal va marcar el sospitós durant la identificació de vuit joves a l’avinguda Just Marlés. El grup havia sortit precipitadament d’una sala recreativa quan van veure acostar-se els policies amb el gos. Tot i que el sospitós no duia res al damunt, els agents van recelar quan van veure que el gos detectava estupefaents. Per això, després d’escorcollar-lo i trobar-li les claus, els agents van decidir inspeccionar el vehicle.

Segons informa la Policia Local, els fets van tenir lloc divendres passat al vespre. Cap a tres quarts de nou de la nit, els agents de la unitat canina K9 estaven fent patrullatge amb el gos policia per la zona de l’avinguda Just Marlés. Allà van veure com un grup de nois sortia precipitadament d’una sala recreativa després de veure’ls apropar-s’hi.

Droga i objectes requisats

Els agents van aturar un dels nois del grup, a qui ja coneixien per estar relacionat amb delictes de tràfic de drogues. Quan el gos el va ensumar, de seguida va marcar la seva butxaca. Tot i que a dins no hi tenia estupefaents, els agents van sospitar que feia poc que se n’havia deslliurat i probablement els hauria deixat en algun amagatall proper.

Unitat canina durant el seu treball

Per això, la patrulla va demanar reforços a d’altres unitats de la Policia Local. Mentre els altres agents feien recerca per la zona, els agents van identificar els vuit joves que formaven part del grup. I va ser aleshores quan el gos va tornar a marcar un sospitós.

Tot i que tampoc portava res a sobre, quan el van escorcollar els agents li van trobar les claus d’un cotxe. Que precisament, estava aparcat just al costat de la sala recreativa. La patrulla va decidir escorcollar el vehicle i va ser allà on van descobrir l’amagatall de la droga.

Durant el registre del cotxe, el gos detector va tornar a marcar la presència d’estupefaents. A l’interior de la guantera, els agents hi van trobar vuit dosis de marihuana, vuit més d’haixix i 22 de cocaïna. A més, també van localitzar dues caixes amb deu ampolles gas nitrós i una barra de ferro de 60 centímetres amb mànec de fusta que es podria fer servir com una arma.

La Policia Local va detenir el jove propietari del cotxe per un delicte contra la salut pública i el va traslladar a Blanes (Selva) per posar-lo a disposició dels Mossos d’Esquadra. “El coneixement sobre terreny de la Policia Local i el treball conjunt i l’especialització dels nostres agents ens permeten incidir en actuacions i fer una tasca més preventiva”, ha declarat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button