ActivitatsNotícies

La Plataforma per la Pau de Lloret organitza dos actes per la pau aquesta setmana

Plataforma per la Pau Lloret organitza aquesta setmana dos esdeveniments per promoure la pau i reflexionar sobre les guerres.

Reflexions al Voltant de la Pau i la Guerra

El primer acte serà una xerrada i presentació del llibre “La Fuerza de la Paz” de Pere Ortega, del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, amb pròleg de Federico Mayor Zaragoza. Aquest esdeveniment tindrà lloc el divendres 7 de juny a les 19 h a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar.

Pere Ortega és un reconegut investigador i escriptor que ha dedicat la seva carrera a l’estudi i promoció de la pau, així com a la denúncia de les conseqüències dels conflictes armats. El seu llibre, “La Fuerza de la Paz”, ofereix una anàlisi profunda sobre la necessitat d’una cultura de pau en un món sovint dominat per la violència i la guerra. La presentació promet ser un espai de reflexió i debat sobre les alternatives pacífiques als conflictes.

Concentració per la Fi de la Guerra i el Genocidi Palestí

El segon acte convocat per la Plataforma per la Pau Lloret serà una concentració per demanar la fi de la guerra i parar el genocidi contra el poble palestí. Aquesta concentració tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 19 h a la Plaça de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

La concentració és una crida a la solidaritat i a la mobilització ciutadana per exigir el cessament de les hostilitats i el respecte pels drets humans del poble palestí. Aquesta iniciativa s’emmarca en una sèrie d’accions que busquen conscienciar la població sobre els horrors de les guerres i la importància de treballar per la pau global.

Plataforma per la Pau Lloret convida tota la ciutadania a participar en aquests actes per sumar veus en la lluita per un món més just i pacífic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button