El PobleNotícies

L’exèrcit militar sorprèn els veïns de Lloret amb les maniobres per la celebració del XX Aniversari de la “Patrulla Aspa”

Ahir dissabte 18 de maig, al voltant de les 18:30, diversos veïns de Lloret de Mar han observat cinc aeronaus de l’exèrcit de l’aire sobrevolant la localitat, provocant moments de sorpresa, incertesa i intriga entre la ciutadania. Tot i això, les maniobres no tenen cap tipus d’importància i formen part de les operacions habituals.

Les imatges captades mostren cinc helicòpters de l’exèrcit militar. El motiu principal d’aquesta activitat és la celebració del XX Aniversari de la Patrulla Aspa: la unitat de demostració d’helicòpters de l’exèrcit de l’aire espanyol i aquestes aeronaus captades a Lloret es dirigien a la esmentada cita.

En relació amb aquesta commemoració, s’han realitzat diferents desplaçaments d’aeronaus per tot el territori espanyol, incloent-hi diverses regions de Catalunya, inclòs el cel de Lloret de Mar. Aquest tipus de maniobres són habituals en el marc d’entrenaments i celebracions militars, tot i que poden sorprendre els ciutadans no acostumats a veure aquests imponents aparells sobrevolar les seves localitats.

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button