NotíciesSuccessos

La mort d’una turista i set ferits en un accident de trànsit: dos incidents destacats d’aquest diumenge a Lloret de Mar

Mor una turista a Lloret de Mar

Al voltant de les 16:10 d’ahir diumenge 2 de juny, els serveis d’emergència van rebre una trucada alertant sobre una dona que havia patit una parada cardiorespiratòria a l’Hotel Rosamar & Spa situat a l’Avinguda Pau Casals nº8 de Lloret de Mar mentre gaudia de les seves vacances i es passejava per l’establiment hoteler.

Segons els relats d’alguns testimonis, la persona va perdre la consciència mentres estava amb el seu marit i va caure a terra. Immediatament, el socorrista de la piscina de l’hotel va començar les tasques de reanimació, mentre altres treballadors alertaven els serveis d’emergència. Tres dotacions de la Policia Local amb Protecció Civil i tres del unitats del SEM van arribar al lloc juntament amb la mobilització d’un helicòpter medicalitzat per a l’evacuació immediata de la pacient.

Els equips mèdics també van realitzar maniobres de reanimació durant un temps considerable per tal de salvar la vida a la turista, però lamentablement, no van poder fer res donada la gravetat del problema de salut patit.

Accident de Trànsit a la C-63 amb set ferits (foto: Ernesto Asis)

A les 2:26 de la matinada d’ahir diumenge 2 de juny, es va rebre un avís al 112 alertant d’un accident amb dos vehicles implicats a la via C-63, al punt quilomètric 9 en direcció a Lloret. Immediatament, es van activar els serveis d’emergència, incloent el SEM, els Mossos d’Esquadra i els Bombers.

En arribar al lloc dels fets, els equips d’emergències van trobar dos vehicles implicats en un xoc frontal força aparatós. A la via es trobaven sis persones, que inicialment manifestaven que no volien assistència mèdica i els Bombers van procedir a l’extracció d’unaltre ocupant que havia quedat atrapat dins d’un dels vehicles, mentre el SEM oferia assistència sanitària a les víctimes. Finalment, tots van ser evacuats a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb ferides considerades de menor gravetat.

7 Comentaris

  1. Pels turistes el que faci falta eh? A veuer si el SEM farà el mateix amb un resident autòcton quan ho necessiti amb l’helicòpter…

    1. Dons et puc garantir que si fant el mateix, el meu Parè fa uns anys va patir un atac de cor mentré conducía amb moto. I va ser ates d’immediat …. Policia, Ambulancias i Elicopter que el varen portar al Trueta. Fabulosa actuació i estaré agraida (ancará que el Paré ja no i es) de per Vida a l’atenció revuda.

  2. Donç tinc que dir que actúan igual se be si es yracta de Gent de la casa . El meu agraiment per la rapidessa i la atención que Li van donar a la meva mara a la cual La varen estar intentan reanimar duran moltisim temps desgraciadamente sensa exit.

  3. Hay comentarios que sobran en realidad. Se trata de una vida y da igual si es extranjera o nacional. Los servicios de emergencia tienen un protocolo y lo cumplen sin preguntar nacionalidad. Luego se verá si es gratuito o se lo cobran (extranjeros). Realmente la dehumanizacion ha llegado a un punto que me asombra.

  4. No creo que, de antemano, ya se sabe si son turistas?
    Que manía les tiene a los turistas? Vosotros, supongo que en algún momento, sois turistas y podría pasar algo.
    Y qué sería Lloret sin turistas!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button