NotíciesSalut

La Fundació “la Caixa” dona suport a la Corporació per renovar els televisors del sociosanitari de Lloret de Mar

  • Aquests aparells representen una distracció per a molts pacients que fan llargues estades i també és una eina útil per preparar activitats diverses

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha fet una donació de 9.000€ a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que es destinaran a la compra de 28 televisors amb suport de paret per renovar els actuals aparells que hi ha a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

Aquesta és una donació important per als pacients ingressats en aquests dos centres. En el cas del centre sociosanitari, els pacients es passen moltes hores a les seves habitacions i en alguns casos tenir una televisió és l’única distracció i l’únic contacte social que tenen. Mentre que per als usuaris de la residència aquest material serveix als professionals de l’equip de teràpies i animació per preparar activitats que potencien la socialització entre els residents a través del seguiment conjunt de programes de televisió i la preparació d’altres activitats audiovisuals que prepararen amb finalitats lúdiques, culturals, eductives o d’estimulació cognitiva.

A través de l’àmplia xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació “la Caixa” dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. El 2023, es van donar suport gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button