ComerçosNotícies

La Farmàcia Martínez de Lloret es reinventa amb robòtica i Intel·ligència Artificial i convida tothom a la seva reinauguració

Avui, dijous 9 de maig a partir de les 20 h, els veïns de Lloret tenen una cita a la Farmàcia Martínez, situada al carrer Sant Pere nº6. Aquest establiment, que porta en servei des de l’any 1790 i ha passat per unes quantes generacions de farmacèutics, renovació i modernització de l’establiment convidant a tothom a una celebració que donarà el tret de sortida d’una innovadora etapa marcant un important gir cap al futur de la seva logística i servei al client.

“Després de mesos de treball i esforç, de pols i soroll, estem encantats de celebrar la finalització d’aquesta renovació, i, us convidem a entrar fins a “la cuina”… per xafardejar com funciona aquest nou sistema, prendrem una copeta de cava, es faran animacions amb l’ajuda de laboratoris cosmètics per poder gaudir d’un massatge facial, realitzar-vos una rutina personalitzada o aprendre un maquillatge exprés… a més gaudireu de descomptes especials i els regals exclusius que hem preparat per a tots vosaltres. No us ho podeu perdre!”.

Mireia Martínez

Amb aquesta renovació, la Farmàcia Martínez reafirma el seu compromís amb la salut i el benestar dels seus clients, combinant la tradició amb la innovació per continuar oferint un servei de qualitat excepcional.

Després de quatre generacions Martínez al capdavant de la farmàcia, la Mireia Martínez ha recollit el testimoni amb una visió clara: adaptar l’establiment al segle XXI. La nova Farmàcia Martínez no només conserva l’essència i la història que l’han caracteritzat durant segles, sinó que també s’ha dotat d’innovacions tecnològiques que milloren l’eficiència i l’experiència dels seus clients.

La gran novetat és la introducció d’un robot de dispensació de medicaments amb Intel·ligència Artificial, que treballarà en sinergia amb l’equip humà. Aquesta integració de la IA permetrà gestionar de manera més eficient els medicaments i optimitzar els processos de l’establiment.
Per celebrar aquesta fita, Mireia Martínez i el seu equip ens conviden a celebrar-ho. L’esdeveniment no només serà una oportunitat per descobrir les novetats tecnològiques de la farmàcia, sinó també per gaudir d’activitats i promocions especials.

6 Comentaris

 1. Recuerdo a Lloret Gaceta que la legislación vigente prohibe que las farmacias hagan publicidad.

  Este publirreportaje es propaganda explicita.

  Esta farmaceutica es mala compañera del resto de farmacéuticos de Lloret, y este medio es tambien responsable de esta propaganda ilícita.

   1. Te hayan pagado o no, eso es propaganda disfrazada de publirreportaje.

    Frases como:

    1.- La farmacia Martinez de reinventa
    2.- La farmacia Martinez invita a su reinauguracion.
    3.- Hoy a las 8 los vecinos tienen una cita con la farmacia Martinez.
    4.- Convidant a tothom a una celebració que donarà el tret de sortida
    5.- A més gaudireu de descomptes especials i els regals exclusius que hem preparat per a tots vosaltres. No us ho podeu perdre!”
    6.- Després de quatre generacions Martínez al capdavant de la farmàcia, la Mireia Martínez ha recollit el testimoni amb una visió clara.
    7,. Mireia Martínez i el seu equip ens conviden a celebrar-ho. L’esdeveniment no només serà una oportunitat per descobrir les novetats tecnològiques de la farmàcia,
    8.-També per gaudir d’activitats i promocions especials.

    Si eso no es publicidad ya me dirás. Cuidado no te denuncien al Colegio y te caiga una demanda.

 2. Hola de nuevo! Te invitamos que des un vistazo a la Ley General de Sanidad 14/1986.

  Aviso importante: Deberías tener un poco más de cuidado con tus difamaciones visibles públicamente en tu primer mensaje.

 3. Vale, tienes razón, las farmacias en España SI pueden hacer propaganda.

  ¿Has visto alguna publicidad de alguna farmacia en algun sitio, salvo en Lloret Gaceta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button