NotíciesSuccessos

La detenció d’un veí per atemptar contra l’autoritat i l’aparició “misteriosa” d’una bústia a terra: dues incidències destacades d’aquest cap de setmana a Lloret

Divendres 19 d’abril, 19:05h

Al bosc de Can Saragossa de Lloret de Mar, les autoritats locals van intervenir en una situació de tensió. Segons fonts del servei d’emergències que van actuar en aquest incident, es tractava d’una discussió entre cinc membres d’una mateixa família.

Com que la situació se n’anava de les mans, un dels testimonis, va decidir trucar al servei d’emergències. Al lloc es van presentar: dues patrulles de policia local, Mossos d’Esquadra i el SEM. En arribar, la situació va anar a pitjor fins al punt que un dels membres va agredir físicament un agent del cos dels Mossos d’Esquadra quan aquest defensava el seu germà quan els cossos de seguretat el reduïen.

Malgrat això, l’agent va sortir amb rascades lleus dels fets. L’incident també va provocar un atac d’ansietat a una dona (membre de la mateixa família) que va ser atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques. Les autoritats van actuar ràpidament per calmar la situació i van procedir a la detenció de l’agressor per un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Diumenge 21 d’abril, 13:09h

També un incident poc comú i que no té res a veure amb la incidència de Can Saragossa, va tenir lloc ahir diumenge a la Plaça Catalunya de Lloret de Mar: Una bústia de Correus, situada davant de Can Carbó, va caure a terra a causa de l’erosió de la seva base. Un veí de la zona va alertar immediatament les autoritats locals davant del perill que representava la bústia. La Policia Local del municipi, va respondre ràpidament, assegurant la zona i retirant la bústia per prevenir qualsevol risc d’accident. Aquest incident posa en relleu les típiques bústies de correu, que pel pas del temps cada vegada van desapareixent, un lema emblemàtic de correus, que en més d’algun cas, ens ha acollit alguna carta.

Diumenge 21 d’abril, 14:09h

Des de la carretera GI-682 en direcció a Tossa des de Lloret, es rep una trucada pel 112 informant que hi havia hagut un accident d’una motocicleta. Segons els informes, el conductor de la motocicleta va perdre el control del vehicle al voltant del quilòmetre 15, i així va provocar una caiguda a terra. Malgrat aquest incident, les ferides del conductor no van ser greus. En la intervenció es va activar les unitats de bombers, que van proporcionar una primera assistència sanitària al ferit, el sistema d’emergències mèdiques, que va valorar posteriorment a la víctima com a lleu i Mossos d’Esquadra que va intervenir per assegurar la zona.

One Comment

  1. Eso de que son eficaces yo me lo pensaria, que lleva el poste de correos tirado en el suelo hace mas de una semana nose que poste habran recogido con la grua, pero ese NO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button