ActivitatsNotícies

La Biblioteca de Lloret rep l’Escape Room tematitzat amb el poeta Gabriel Ferrater

Arriba a Lloret l’Escape Room tematitzat amb el poeta Gabriel Ferrater. Un joc en el qual els participants han de fer servir l’enginy i la deducció per resoldre diferents enigmes i puzles i així poder trobar una versió inèdita de l’In Memoriam de Gabriel Ferrater.

Anoteu a l’agenda: el 15 de novembre, a les 18.00 h, amb duració d’una hora de joc, a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar. Joc gratuït a càrrec d’en Marçal Bayona (actor), apte a partir de 12 anys. Idioma de l’activitat: català. Cal inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca. 

Dirigit a persones de totes les edats a partir de 12 anys amb la intenció de motivar el seu enginy i conèixer millor, a través del joc, la vida i obra de Gabriel Ferrater, en especial a estudiants d’institut i a usuaris de biblioteques. La proposta va sorgir per l’impuls de Biblioteques Municipals de Reus i té en les biblioteques un dels espais naturals on fer-se.

Temàtica: Ens traslladem a la Biblioteca Central Xavier Amorós. Un parell de curiosos treballadors de la casa demanen ajuda. Els seus superiors els han demanat el poema de Gabriel Ferrater “In memoriam” però resulta que és dins una capsa tancada amb uns candaus. A partir d’un seguit de pistes que s’aniran desvelant, els intrèpids ajudants tindran un temps determinat per recollir tota la informació que els permeti obtenir les diferents combinacions que obriran la capsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button