ActivitatsNotícies

La 1ª Fira de les Bruixes, la novetat de L’Aurora a Lloret, aquest dijous

Comença la nova temporada d’una de les associacions més actives de Lloret: L’Aurora. I com ja és habitual, aquest grup de veïnes ens tenen molt ben acostumats amb totes les activitats que fan al llarg de l’any.  Una d’aquestes accions són els DIJOUS DE L’AURORA.  I aquest dijous vinent (6 d’octubre), inauguren aquestes jornades setmanals.

Es per aixó que per la inauguració dels DIJOUS DE L’AURORA d’aquesta catorzena temporada, des de l’Aurora conviden a tothom a l’estrena d’una novetat al seu programa des de la seva fundació, i que arriba amb força. Es tracta de la 1ª FIRA DE LES BRUIXES. Serà de 17h a 20h a la Plaça Pere Torrent de Lloret de Mar, on us esperaran amb paradetes de productes d’artesania, herbes, cosmétics, tastets, henna, gastronomia, espelmes, sabons, sabates i molt més. 

A més a més per amenitzar la 14a edició dels DIJOUS DE L’AURORA, a les 19h oferiran l’espectacle inaugural: “Conjuro de Hermandad” de la companyia de dansa Raqs Sahira. Anoteu llavors la data: Dijous 6 d’Octubre a partir de les cinc de la tarda amb aquesta cita a la 1a FIRA DE LES BRUIXES de l’Aurora per Lloret de Mar i qui vulgui apuntar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button