NotíciesPolítica

Junts proposa la instal·lació d’una sala de rem i dos equipaments a peu de platja per donar cobertura als clubs de Lloret

Junts x Cat a Lloret de Mar ha presentat recentment als diferents clubs de rem del municipi el projecte de construcció d’un fossat i un gimnàs equipat amb els ergòmetres necessaris perquè hi puguin practicar la seva modalitat. 

L’alcaldable, Jordi Martinez, ha dit que la instal·lació d’aquesta sala de rem permetrà practicar l’esport d’una manera digne i professional. “Una instal·lació d’aquestes característiques on tots els membres dels clubs de rem de Lloret podrien practicar tot l’any sense haver de dependre de l’estat de la mar, així com fomentar el rem durant les competicions d’hivern.

En l’actualitat els més de 200 federats d’aquest esport a Lloret de Mar es veuen condicionats pel clima per poder fer els entrenaments convenients i necessaris”. Tanmateix, en el transcurs de la trobada amb els representants dels Clubs de rem es va proposar trobar una manera de fer arribar l’esport i la tradició als més joves a través dels centres escolars.

Un nou equipament a la zona esportiva i un nou espai a peu de platja 

Aquestes instal·lacions de rem estarien ubicades en un espai al costat de la piscina municipal. Per l’alcaldable, Jordi Martinez, és un dels llocs més adequats del municipi i hi ha un sector que es podria habilitar per acollir-les. D’altra banda, l’alcaldable ha qualificat de “necessària” la instal·lació immediata de dos equipaments a peu de platja per donar cobertura als clubs de Lloret .Amb la seva construcciós’atendrien les d’uns vestidors amb dutxa i un espai d’emmagatzematge del material.

Esport, turisme, desestacionalització i tradició. 

Per l’alcaldable, Jordi Martinez, és molt important mantenir les tradicions i el rem és una d’elles. En aquest aspecte, ha destacat que Lloret acumula més de 200 esportistes federats en aquesta disciplina en els 7 clubs que hi ha en l’actualitat al municipi. A més, per Martinez, “és un esport que atrau i ens pot donar molta visibilitat”. 

Considera que amb unes instal·lacions d’aquest tipus es poden crear sinèrgies amb altres clubs i ser referents. Martinez també s’ha compromès a trobar una solució a la ubicació de les embarcacions a la platja. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button