NotíciesPolítica

Jordi Martínez proposa allargar la temporada turística fins Nadal

L’alcaldable Jordi Martinez ha començat a definir algunes de les àrees programàtiques de cara a les pròximes eleccions del mes de maig. En una trobada amb representants del món del turisme i després de les propostes i demandes del teixit empresarial es recomana com a objectiu allargar la temporada turística almenys fins a Nadal.

Per l’alcaldable el concepte de “desestacionalitzar està molt bé, però cal prendre accions perquè siguin un fet”. Així manifesta que entre altres propostes al programa “Escoltem” es va recomanar crear sinergies amb el Consell Comarcal de la Selva, les Diputacions de Girona i Barcelona i altres organismes propers per atraure un turisme de proximitat fora del que es considera estrictament temporada.

Per l’alcaldable seria molt positiu crear un seguit d’actes que cridin l’atenció dels veïns de pobles i comarques del voltant. La promoció de la Festa Major conjuntament amb fires, activitats i concerts poden ser d’interès de molta gent. En aquest aspecte, l’alcaldable ha destacat la vida del teixit associatiu de Lloret de Mar que desenvolupen activitats de gran reconeixement en l’àmbit de la comarca i que permeten un turisme de proximitat i de cap de setmana.

Al mateix temps, considera que l’Ajuntament ha d’estar més al costat del comerç i la restauració i potenciar-lo com a reclam turístic de Lloret de Mar fora dels mesos més estiuencs i fins i tot per la campanya de Nadal. 

Turisme  esportiu i familiar.

D’altra banda, l’alcaldable de Junts Lloret, Jordi Martinez, va valorar positivament les aportacions dels participants en aquesta sessió adreçada al turisme destacant la proposta de crear un programa per atraure el turisme d’snorkel o submarinisme,degut al canvi climàtic que permet tenir temperatures agradables fins a arribar el mes de desembre.

Una altra de les peces importants que cal potenciar, segons Martinez és el turisme de grans esdeveniments. Amb aquesta finalitat proposa convenis i acords amb les administracions per aconseguir aquest objectiu. L’alcaldable ha destacat que Lloret reuneix les condicions i els equipaments necessaris per poder rebre tota mena d’activitats congressuals.

Trobades escoltem. 

L’alcaldable de Lloret, Jordi Martinez i el seu equip va iniciar el passat mes d’octubre un cicle de trobades que amb el títol “Escoltem” pretén conèixer les mancances i necessitats de la ciutadania de Lloret de Mar en primera persona. En aquestes xerrades hi participen persones anònimes, i no tant, de la societat lloretenca i en diferents temàtiques. Com Seguretat, Comerç, Joventut, Medi Ambient, Turisme… Les conclusions que s’extreguin d’aquestes trobades de diferents temàtiques serviran per definir el programa electoral de cara a les eleccions que venen el mes de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button