NotíciesSalut

Joaquim Casanovas, nou president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

El Conseller de Salut, Manel Balcells, a proposta del Director del Servei Català de la Salut ha nomenat Joaquim Casanovas com a nou president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Casanovas substitueix al càrrec al Dr. Joan Guix qui ha presidit l’organització des de l’any 2019.

Actualment, Joaquim Casanovas és gerent de l’Institut Català de la Salut a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària, càrrecs que compaginarà amb la presidència de la Corporació.

Joaquim Casanovas Lax
Nascut a Girona l’any 1957, Joaquim Casanovas Lax és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Girona i en direcció d’empreses per l’IESE. De 1986 a 1989 va ocupar la Direcció de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, i de l’any 1989 a 1995 va ser cap de Serveis Sanitaris de l’Àrea de Gestió 4 de Girona de l’ICS. Posteriorment, va ser director d’atenció primària de l’ICS de Girona.

De 2000 a 2004 va ocupar la Direcció Territorial del Departament de Salut a Girona i la Gerència de la Regió Sanitària Girona. Tot seguit, va passar a formar part, com a responsable econòmic, del Programa per a l’impuls i l’ordenació de la promoció de l’autonomia personal i l’atenció de les persones amb dependència (PRODEP) i des de juny de 2006 fins a febrer de 2011 va ocupar el càrrec de director assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. De febrer a juliol de 2011 va ser de nou director territorial del Departament de Salut a Girona. L’estiu de 2011 es va incorporar a l’ICS com a director gerent de la institució, càrrec que va ocupar fins al gener de 2014, moment en el qual va ser nomenat gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut i des de l’any 2015 és gerent de l’Institut Català de la Salut a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button