NotíciesPolítica

Joan Carles Amaya, crearà un nou partit polític a Lloret, després de deixar el PSC “per escollir a dit el seu candidat”

Joan Carles Amaya deixa el PSC i reafirma la seva candidatura a l’alcaldia de Lloret de Mar. ”El municipi és molt més important que les sigles d’un partit.” Després de rebre la notícia de què el PSC escollia a dit al seu candidat, Joan Carles Amaya anuncia que deixa la seva militància al PSC “per coherència, dignitat i per no voler continuar formant part d’un partit que m’ha deixat de representar”. Per a Amaya, un “partit no és un exèrcit que funciona a força de “ordeno i comandament”, sinó que haurien de ser espais per “al debat d’idees en llibertat”. “Els partits actuals, haurien de ser exemples de democràcia i utilitzar els reglaments de què disposen per establir l’elecció de candidats i candidatures”.

Des del minut u, comenta que ha suportat “pressions” de la Federació de Comarques Gironines del PSC perquè públicament retirés la nota de premsa a la qual anunciava la seva precandidatura a primàries. Com a resultat a la seva negativa, va suspendre l’agrupació de Lloret de Mar i va enviar a tota la militància a una suposada “agrupació virtual”, deixant de banda la democràcia interna i que la seva militància no pogués escollir ni al candidat i ni al millor projecte per Lloret de Mar.

Sobre l’elecció d’Adrià Lamelas com a candidat comenta no tenir res en contra d’ell com a persona, però si políticament, “em crea seriosos dubtes”. “Des dels 18 anys que porto com a militant, m’he partit moltes dents pel PSC. El meu avi ja va ser regidor socialista a la Segona República, per mi és un sentiment, i sempre treballaré per la igualtat, per la justícia social, pel progrés de la societat i la preservació ecològica”. Amaya comenta que mai havia pensat que el Partit dels Socialistes actués d’aquesta manera, traint els principis democràtics de l’organització política que és.

Joan Carles Amaya afirma que ha arribat el moment de fer passos ferms per la transformació i el progrés de Lloret de Mar, que el poble és molt més important que les sigles d’un partit i que estudiarà totes les vies possibles, per continuar essent fidel a la seva ideologia, establint una agrupació que respecti els mètodes democràtics d’elecció de candidats, i poder oferir així un projecte important a les ciutadanes i ciutadans de Lloret de Mar el maig de 2023.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button