El PobleNotícies

Ja es pot demanar el distintiu de Zona Verda 2023 a Lloret de Mar

A partir d’avui ja es pot sol·licitar el nou distintiu de Zona Verda 2023. Enguany, per facilitar el tràmit, s’ha activitat un formulari online pels vehicles que tributen IVTM, accedeix a l’enllaç 👉🏻aquí.

En la resta de casos hauran de fer la sol·licitud a través d’instància electrònica, enviant un correu a zonaverda@lloret.cat o trucant al telèfon 972 37 24 20.

Per altra banda, la gent gran que requereixi atenció presencial per a la realització del tràmit podrà demanar cita prèvia amb el Casal Municipal de la Gent Gran trucant al 972 37 25 36 o agafant cita per internet a citaprevia.lloret.org.

Els distintius activats el 2022 seran vàlids fins el 28 de febrer del 2023 i serà a partir de l’1 de març quan entrin en funcionament els nous distintius de Zona Verda 2023 que tindran validesa fins el 29 de febrer del 2024.

Aquest any el distintiu es rebrà al domicili que hagin indicat si aquest es fa abans del 28 de febrer i al taulell de la comissaria de la Policia Local si es fa a partir de l’1 de març. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernàndez, explica que “Tot i que no es disposi del distintiu físic, en el termini de 10 dies hàbils després de fer el pagament, ja serà vàlida l’activació i es podrà estacionar gratuïtament a les zones verdes”.

Nova Zona Verda No Exclusiva Sa Caleta

Des del 4 de novembre de 2022, la zona d’estacionament de Sa Caleta s’ha transformat en una nova Zona Verda No Exclusiva on els residents poden estacionar gratuïtament (amb obligació d’obtenir tiquet a cost 0 amb temps màxim de 48 hores) i els vehicles sense distintiu poden estacionar abonant la taxa establerta equivalent a Zona Blava.

El regidor de Mobilitat explica que “D’aquesta manera, es promou la rotació de vehicles en una zona d’alta activitat de restauració, mantenint la gratuïtat de l’estacionament per als residents durant aquests mesos”.

A partir del 1 de març tornarà a obrir l’aparcament públic de Sa Caleta com aparcament públic de pagament per a tots els usuaris. Els vehicles que paguen l’impost IVTM continuaran disposant de la primera hora gratuïta i la resta d’hores amb una bonificació del 75%.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button