NotíciesSuccessos

Incident a la campanya electoral a Lloret: cau un fanal deteriorat sobre un vehicle quan estaven penjant les banderoles del partit

Diumenge 28 d’abril 7:24h

La campanya electoral a Lloret de Mar va prendre un gir inesperat quan un fanal, presumptament en mal estat, va caure al terra durant el matí d’ahir diumenge 28 d’abril (7:26h). L’incident va tenir lloc a l’Avinguda Amèrica (Fenals), on un vehicle utilitzat per un partit polític per a la penjada de pancartes electorals va ser afectat. No es van registrar ferits en l’incident.

L’incident es va desencadenar mentre un treballador col·locava una banderola de campanya electoral del Partit Popular. El fanal, en un estat evidentment deteriorat, va caure sobre el vehicle utilitzat pel partit, provocant danys materials en el mateix. Els serveis municipals van actuar per senyalitzar la zona i garantir la seguretat dels vianants.

Les assegurances municipals hauran de fer front als costos de reparació del vehicle si es confirma que el fanal estava en mal estat, com s’observa en les imatges on es pot veure la base de la il·luminació urbana molt deteriorada.

La majoria dels partits polítics ja havien iniciat la instal·lació de pancartes, lones i banderoles com a part de la seva campanya. Tanmateix, el que semblava una jornada normal de treball electoral es va veure interromput per l’incident del fanal caigut.

La campanya electoral oficial per a les eleccions de Catalunya del 12 de maig ja havia començat el passat divendres 26 d’abril, i s’allargarà fins al divendres 10 de maig, dia previ a les eleccions. La jornada de reflexió està programada per al 11 de maig, seguida del dia de votació el 12 de maig.

Vídeo resum de tres incidents destacats d’aquest cap de setmana

Dissabte 27 d’abril 21:09h

Un avís d’emergències el passat dissabte 27 d’abril a les 21:09h va posar en alerta les autoritats locals de la zona de l’Avinguda Vila de Blanes, a l’alçada de “l’Escalèxtric”, on un vehicle i una moto van patir un accident. La resposta va ser immediata, amb la presència de la Policia Local, Bombers, SEM i Mossos.

A l’arribar al lloc dels fets, els serveis d’emergències van trobar una víctima ferida, un jove de 22 anys segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, amb lesions considerades menys greus. Testimonis informen que es queixava molt de dolor. La víctima va ser traslladada ràpidament a l’Hospital Josep Trueta de Girona per rebre atenció mèdica on es va recuperar favorablement. Els Bombers van proporcionar suport sanitari al SEM i van procedir a la neteja de la via per permetre la reanudació de la circulació. Tot i això, la investigació sobre les causes de l’accident roman en curs, a càrrec de la Policia Local, que encara no ha proporcionat informació detallada sobre el cas. Sens dubte, un punt negre de Lloret de Mar on la controvèrsia està servida. Molts veïns denuncien les badades i incompliment de les lleis de trànsit per part de molts de conductors i altres denuncien mala visibilitat i manca de senyals vistoses.

Diumenge 28 d’abril 7:38h

(Imatge cedida per Belén Garcia)

Ahir al matí, al voltant de les 8:00, un altre accident ha tingut lloc a l’Avinguda Vila de Blanes, en aquest cas a prop de la benzinera de Fenals. Un vehicle ha patit una sortida de via, impactant primerament contra la parada d’autobús causant danys considerables. A més, l’impacte ha provocat que el vehicle impactés amb un arbre proper, deformant-lo considerablement. L’ocupant del vehicle, una jove de mitjana edat, va poder sortir pel seu propi peu i l’automòbil va ser recollit per la seva asseguradora. Afortunadament no es van registrar ferits a l’incident.

Actualització dilluns 29 abril a les 12:30h: Segons informa la Policia Local, la conductora va donar positiu en la prova d’alcoholèmia que es va realitzar amb un resultat de 0.52 mg/l, fet que es va denunciar a la conductora administrativament. La zona resta protegida amb cinta a l’espera de la reparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button