NotíciesSuccessos

Incendi a l’Hotel Amatista de Lloret de Mar

Recull d’imatges rebudes a redacció

Avui dimecres 26 de juny a les 20:00h, el telèfon d’emergències ha rebut una trucada alertant d’una columna de fum al carrer de La Habana, al barri de Fenals de Lloret de Mar. Ràpidament, quatre dotacions de bombers i tres patrulles de la policia local s’han desplaçat al lloc dels fets per fer front a la situació.

En arribar, els equips d’emergència han constatat que el foc s’havia originat a l’interior de l’Hotel Amatista, antigament conegut com a Royal Beach, prop del mur de separació amb el carrer adjacent, a pocs metres d’una zona on hi ha una sala de calderes. Tot i la perillositat potencial, les flames no han arribat a afectar aquesta zona, evitant així una possible explosió i mals majors.

“Segons el testimoni d’alguns veïns confirmen que van veure a la zona de l’incendi uns joves tirant petards pocs minuts abans de l’incendi”

Els bombers han treballat intensament per controlar l’incendi, aconseguint contenir les flames a les 20:45h. Malgrat haver controlat el foc, els efectius continuen treballant a hores d’ara (21:05h) en tasques de remull i refrigeració de la zona per evitar rebrots.

Les causes de l’incendi encara són desconegudes i serà la policia local qui portarà a terme la investigació per determinar l’origen del foc. L’incident ha generat una gran expectació entre els veïns i turistes de la zona, atrets per la densa columna de fum que s’alçava des de l’hotel.

Afortunadament, no s’ha de lamentar cap ferit com a conseqüència d’aquest incident. Les autoritats han agraït la ràpida resposta dels serveis d’emergència i han destacat la importància de mantenir la calma i seguir les instruccions en situacions d’emergència.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button