NotíciesSuccessos

Inadmès a tràmit el recurs presentat per un opositor en unes proves selectives a sergent de la Policia Local de Lloret

Recentment el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Girona va inadmetre a tràmit el recurs presentat per un opositor en unes proves selectives per ocupar una plaça de sergent a la Policia Local de Lloret. A més, i per extensió, el Jutjat de Girona tampoc ha enviat l’assumpte a la Fiscalia en entendre que ni els membres del
tribunal qualificador ni el cap de la Policia Local de Lloret de Mar havien comès cap tipus de delicte penal.

🟢Recupera la notícia anterior (Maig 2023) per poder entendre aquesta publicació. 👉🏻Las oposiciones de la Policía Local de Lloret a juicio .

Els fets es remunten al mes de maig d’enguany, quan va sortir publicada una notícia en diferents mitjans de comunicació que va generar malestar al cos de Policia Local de Lloret de Mar. La notícia es feia ressò que els Jutjats investigaven unes oposicions per ocupar una plaça de sergent de la Policia de Lloret de Mar, atès que un opositor havia decidit acudir als Jutjats de Girona denunciant aquest fet.

Al seu parer, l’Ajuntament de Lloret de Mar, a proposta del tribunal qualificador d’aquest concurs oposició, havia vulnerat els seus drets fonamentals a la igualtat i la no discriminació amb la qual cosa s’havia impedit injustament el seu accés a la funció pública.

Els mitjans de comunicació que varen publicar la notícia també es feien ressò que el recurrent havia demanat que el Jutjat de Girona enviés el cas a la Fiscalia perquè investigués si realment s’havia manipulat el concurs oposició i exigís, en aquest cas, responsabilitats penals per delictes de prevaricació i falsedat documental als responsables d’aquesta manipulació.

La Comissaria de la Policia Local de Lloret de Mar i el consistori lloretenc varen decidir defensar-se d’aquesta acusació davant del Jutjat de Girona, als efectes de recuperar l’honorabilitat dels membres del tribunal qualificador i del cap de la Policia Local.

Des del consistori es remarca que “l’Ajuntament ha optat per mantenir el silenci i treballar des de la via legal per mostrar la professionalitat i honorabilitat del comitè qualificador i els seus integrants, com finalment s’ha dictaminat”.

✳️ Connecta’t al nostre canal de Whatsapp i rep totes les notícies diàries. Per accedir-hi fes click aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button