CulturaNotícies

Homenatge a Joan Domènech i Premis Es Niell: Celebració de la Literatura Catalana a Santa Cristina

Ahir, diumenge 14 d’abril, l’Obreria de Santa Cristina va organitzar la segona edició dels premis Es Niell, en un emotiu acte dedicat a l’il·lustre escriptor Joan Domènech, recentment desaparegut.

La cerimònia, celebrada a la plaça del Pi de Santa Cristina, va atorgar reconeixement a la seva contribució a les lletres catalanes, amb lectures de poemes i…

…la inauguració d’una majòlica en el seu honor (foto: Tito Lorca):

Amb un total de 76 obres presentades en les categories de joves i adults, els premis Es Niell van destacar la diversitat i la riquesa de la literatura catalana. Les obres, provinents de tots els territoris de parla catalana, des de les quatre demarcacions fins a les illes Balears i València, van reflectir la creativitat i el talent dels escriptors de la comunitat.

Guanyadors/es:

Entre els guanyadors, destaquen “Lo mal casat” de Mireia Balasch, de Palma de Mallorca, en la categoria d’adults, i “Nura” de Martina Marqués Salvatella, del col·legi Les Alzines de Girona, en la categoria de joves. A més, “Senyoreta Societat” d’Adrian Genicio Jiménez, de l’Institut Coll i Rodés, va rebre un segon premi.

La celebració va reunir estudiants, membres de la família i amics Domenech, representants polítics i membres de la comunitat educativa de les rodalies, mostrant el compromís amb la promoció de la cultura i la literatura catalana entre les noves generacions. Amb l’esperit de Joan Domènech com a guia, els premis Es Niell continuen il·luminant el camí de la creativitat i l’excel·lència literària a Santa Cristina i més enllà.

Moment emotiu de la família Domenech després de l’homenatge (foto: Obreria de Santa Cristina):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button