ActivitatsNotícies

Guanyadors/es de les cinc categories del concurs de Carnaval 2022 a Lloret

Lloret tenia ganes de Carnaval, i a falta de la gran rua, la gent va respondre al concurs de disfresses organitzat per l’ajuntament d’una manera satisfactòria, on divendres i dissabte els veïns que es van apuntar,  competien per uns sucosos premis.  Compartim a la Gaceta els guanyadors/es de les diferents categories, amb aquestes imatges que l’ajuntament ha fet públiques.

A la Categoria Infantil amb el 1r premi (l’estada d’una nit amb entrada al Parc per a 4 persones a Port Aventura) va guanyar Looking for the Alice

Amb el 2n premi amb 4 entrades a Port Aventura la Fada Potter (Gina Felip Lloveras) i el 3r premi amb 2 entrades a Port Aventura per al Jardí del Xoc (de l’Esplai Xoc).

A la Categoria General amb el 1r premi de 300,00€ Una disfressa del grup de música K/DA.

El 2n premi de 165,00€  ha estat per Mújer vampiro (Lisa)

I el 3r premi amb 1 caixa de cava per Pirates del Mar (Ana)

  • A la Categoria General en el concurs al lloc de treball el 1r premi amb 430,00€ ha estat per a l’Associació de Puntes de Coixí, que anaven de monges.
  •  El  2n premi amb 300,00€ per l’Hotel Samba, per la disfressa d’egipcis.
  • I el 3r premi amb 215,00€ per al menjador de l’Institut Escola, disfressats de vaquers.
  • A la categoria del concurs al lloc de treball Dependències Oficials amb el 1r premi de 300,00€, el premi se l’ha endut l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, per una imitació de La Casa de Papel. En aquesta categoria no hi havia segon i tercer premi. 
  • I per finalitzar amb la Categoria Llar d’infants amb el 1r premi amb un Trofeu per l’escola Esteve Carles, que anaven de superherois.
  • I 2n premi també amb un Trofeu ha estat pel centre Immaculada Concepció, que anaven d’abelles i insectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button