EconomiaG-TVNotícies

Gairebé totes les hipoteques variables presenten irregularitats i clàusules abusives, coneix com reclamar en aquest article:

Els experts alerten

El passat dilluns 11 de març, es va celebrar amb èxit una xerrada a la sala de plens de l’Ajuntament de Lloret enfocat en com reclamar les despeses hipotecàries a les entitats bancàries. Un tema d’interès general i que molts hipotecats desconeixen les petites “trampes” que en molts casos existeixen a la signatura dels seus crèdits hipotecaris.

L’esdeveniment, organitzat per la regidoria de Consum, va destacar la importància d’obtenir el reintegrament dels costos de constitució de les hipoteques. El regidor dels Comuns, Frederic Guich va agraïr la xerrada, ja que afecta a molts consumidors. Els ponents, Fèlix Alonso i Guillem Bou, van compartir els seus coneixements amb els assistents. Recordar que aquests lluitadors son dues persones que han posat “en jaque” a la banca Espanyola.

L’acte va ser obert a tothom i va comptar amb la presencia de l’OMIC (Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor).

Com es pot saber si pots reclamar alguna anomalia?

El regidor de Lloret, Frederic Guich (Lloret en Comú), ofereix atenció personalitzada davant de qualsevol dubte i saber si la teva hipoteca pot estar afectada per alguna irregularitat. Podeu contactar de dilluns a divendres via mail fguich@lloret.cat o per telèfon al 647 66 30 90.

També poden contactar amb l’OMIC (Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor) a l’adreça: 2a planta de l’antic Sindicat, carrer Sant Pere mº36 a Lloret de Mar en horari de dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10.00 a 14.00 h o trucant al 972 37 21 84 o bé via mail a omic@lloret.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button