NotíciesPolítica

Focs artificials per a les festes de Sant Romà 2021 a Lloret, petició de Cs en el pròxim ple

El Grup Municipal de Ciutadans – Partit de la Ciutadania (Cs) a l’Ajuntament de Lloret de Mar, formula la següent MOCIÓ, PER A LA CELEBRACIÓ DE FOCS ARTIFICIALS A LA PROPERA FESTA MAJOR D’HIVERN “Sant Romà 2021”, per a ser debatuda en el Ple Municipal el proper 27 de setembre 2021, a les 18:00, de manera presencial, deixant enrere, després de mesos, els plens telemàtics.

EXPOSICIÓ DE MOTIUS 

Des de fa ja bastants anys, el dia 26 de juliol (festivitat de Sant Elm) se celebra un espectacle pirotècnic a la platja de Lloret, sent unes de les activitats durant la festa major d’estiu més popular entre la població i molt ben acollida pels  visitants.

 A la dues últimes festes majors d’estiu no s’han celebrat aquests focs artificials i en el passat ple ordinari del mes de juliol, el grup municipal va preguntar sobre la causa de la no celebració d’aquests focs artificials durant aquest any, ja que la població no entenia que no es realitzessin ja que sí que s’han celebrat altres activitats a la platja de Lloret durant horari nocturn.  La resposta de l’equip de govern va ser que al no celebrar-se els focs artificials a Blanes durant 2020 i 2021 no han pogut celebrar-se els focs artificials al municipi ja que a Lloret actuava el guanyador dels focs de Blanes de l’any anterior. 

A finals de març d’enguany, la localitat veïna de Blanes va anunciar la suspensió del concurs internacional de focs artificials per al present any.  Entenent que l’equip de govern va tenir temps suficient per celebrar els focs artificials el 26 de juliol buscant una empresa pirotècnica que garantís un espectacle de qualitat per la festa major d’estiu.

Davant els fets exposats, Cs creu oportú que en el programa de les propera festa major d’hivern s’inclogui un espectacle de focs artificials perquè els veïns i turistes puguin gaudir-los.

Per tot això, i en atenció d’aquestes consideracions, el Grup Municipal de Ciutadans proposa al ple de l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’adopció dels següents:

AMB ACORD ÚNIC.- S’insta a l’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret de Mar que inclogui en el programa de la propera festa major d’hivern de 2021 un espectacle de focs artificials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button