El PobleNotícies

S’obre la licitació per al projecte de recrear el bar el Floridita de l’Havana a Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret ha obert la licitació per la compravenda d’un immoble destinat a esdevenir “El Barman de Hemingway”. Esta previst museïtzar i convertir aquest espai cultural en una recreació del bar el Floridita de l’Havana on el lloretenc Constate Ribalaigua, juntament amb el escriptor Hemingway, va popularitzar el Daiquiri. 

El preu màxim d’adquisició de l’immoble ascendeix a 190.000€, un preu que podrà ser millorat a la baixa pels licitadors. Respecte a l’immoble cal que estigui ubicat a la zona del nucli antic marcada a la licitació, on va néixer en Constante Ribalaigua, i haurà de tenir un màxim de dues plantes.

En relació a les dimensions la superfície construïda mínima és de 120 m2 i màxima de 200 m2. La  superfície mínima construïda en planta baixa és de 60 m2. Els interessants disposen fins el proper 18 d’agost a les 23.55h per presentar-se. Per accedir a la licitació fes click 👉🏻aquí.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’estratègia municipal iniciada fa diversos anys d’impulsar projectes per millorar i revitalitzar el nucli antic de la població. A més aquesta iniciativa es troba emmarcada en el Next Generation finançat a través del Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència. NextGenerationEU, instrument financer de la inversió C14.I1 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button