El PobleNotícies

Finalitza la neteja dels penya segats en el tram de sa caleta d’en Trons i platja de sa Boadella de Lloret

• Les tasques de neteja han durant 7 dies i s’han recollit un volum aproximat de 8 m3. Divendres passat va finalitzar l’actuació de neteja de penya-segats a Lloret que es realitza per part d’una empresa especialitzada en treballs verticals.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que ”La finalitat és la retirada de residus dipositats en llocs inaccessibles de la franja litoral, tant en els talussos com en les roques properes a l’aigua que són de difícil accés i on els operaris del servei de neteja de platges no poden arribar per qüestions de seguretat”.

Les tasques de neteja s’han dut a terme durant 7 dies en el tram comprès entre sa caleta d’en Trons i la platja de sa Boadella i s’han recollit uns 8 m3, més de 200 kilos principalment de residus plàstics i envasos lleugers: ampolles, llaunes, brics, embolcalls d’aliments, gots…

Aquestes actuacions es programen cada 1 o 2 anys, per tal de mantenir l’entorn natural litoral en bones condicions de neteja, especialment en aquells trams més freqüentats per l’existència de camins de ronda o senders costaners, amb el principal objectiu d’evitar que els residus indegudament llençats, acabin abocats al mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button