NotíciesSuccessos

Una festa en un habitatge de Lloret de Mar acaba amb diverses denúncies

Aquest passat diumenge, 4 de febrer, a les 16:50h, la policia local de Lloret de Mar va rebre una trucada d’un veí del carrer Osona, a la urbanització Lloret Blau, informant de molèsties causades per música excessivament alta a una vivenda situada sobre el Bar Punt Blau de la citada urbanització.

Dues patrulles de la policia local van respondre a la trucada i van confirmar el nivell de soroll. A l’interior de la vivenda, van trobar un grup de prop de 30 persones, entre adults i menors.

L’inquilí va ser identificat i va ser objecte de varies denúncies. Primerament, va ser denunciat per incompliment de l’ordenança de civisme pel soroll excessiu. Els agents van romandre al lloc, ja que el resident va fer cas omís i no va reduir el volum de la música. A més, va ser denunciat per desobediència i manca de respecte cap als agents de l’autoritat, segons informen fonts municipals. La situació va provocar una intervenció policial intensiva en aquesta comunitat tranquil·la, destacant la importància del civisme entre veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button