CulturaNotícies

Fermí Reixach i Joan Pau Romaní presenten el curtmetratge “L’Àngel de Lloret”

L’organització sense ànim de lucre L.E.A.D (LABORATORI D’EXPRESSIONS ARTÍSTIQUES I DESENVOLUPAMENT) coneguda per ser una  associació cultural que es dedica a incentivar el cultiu de les arts en tots els seus aspectes i posant un émfasi molt especial en les seves vessants més integradores i terapèutiques.

Presenta al Teatre de Lloret una doble ració d’art per la commemoració del 120è anversari de la mort d’en Jacint Verdaguer. 

Per una banda, L.E.A.D, us convida a l’estrena del curtmetratge ‘L’Àngel de Lloret ‘ A partir de textos de Jacint Verdaguer i Walter Benjamin. Curt protagonitzat pels lloretencs Fermí Reixach i Joan Pau Romaní, amb música d’en Bernat Vivancos i guió i direcció de Neus Dalmau.

I per altra banda la performance: EXPERIÈNCIA VERDAGUER amb: Xavier Guitó al piano, Ramon Sulé amb els gongs tibetans i les veus de Gràcia del Ruste i Neus Dalmau.

•¿Quan? Demà Dijous 17 de març 2022 a partir de les 20:00h al TEATRE MUNICIPAL DE LLORET DE MAR i no oblideu que l’ENTRADA es GRATUÏTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button