NotíciesSuccessos

Fecasarm vol paralitzar la festa de Cap d’any organitzada per ‘Viva la Pepa’

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarmha denunciat al Departament d’Interior una festa de Cap d’Any que s’està organitzant a la ciutat esportiva Blanes sense haver obtingut encara la llicència per fer-ho tot i que està en tràmit, i per la qual ja s’han venut un miler d’entrades.

L’empresa perjudicada de Lloret de Mar (VIVA LA PEPA COSTA BRAVA SC) es dedica des de fa més de 5 anys a organitzar esdeveniments a diferents llocs de Lloret, Blanes i Tordera amb total legalitat, buscant alternatives originals i diferents per sortir de la rutina de les típiques festes. Busquen zones àmplies per poder gaudir de l’ambient especial que han creat amb la seva marca (Viva la Pepa), i els seus milers de seguidors, i veient les traves i la pressió que estan posant des de la FECASARM, hauran de trobar un altre lloc per a aquesta nit tan especial si no arriben els permisos que han sol·licitat.

El secretari general de la patronal, Joaquim Boadas, detalla que tenen constància que “falten tots els informes” i insisteix a dir que “no hi ha marge de temps perquè es tramiti la llicència”. Per la seva banda, fonts de l’ajuntament admeten que la sol·licitud ha entrat a tràmit i que “de moment, no se’ls ha concedit la llicència”. Tanmateix, no concreten si se’ls acabarà concedint el permís.

El sector està convençut que l’oferta d’oci nocturn al municipi és “suficient” i considera que permetre aquesta festa seria “un perjudici molt gran pel sector”. “No entenem que l’ajuntament faciliti un espai públic a un tercer per la nit més important de l’any, després dels esforços que han fet els establiments per mantenir-se oberts durant els dos anys de suspensió de la seva llicència per la pandèmia”, ha detallat Boadas, que ha afegit que la festa es faria “aprofitant els impostos que paguen els empresaris per fer-los la competència”.

Ciutat esportiva de Blanes on s’hauria de celebrar la festa de Cap d’Any

A més, Fecasarm té constància que “només s’ha acreditat la disponibilitat de l’espai, però falten molt informes”. Entre aquests hi hauria el de bombers, el de mobilitat o l’acústic, que l’ajuntament ja els ha requerit a l’empresa organitzadora de l’esdeveniment. Segons detalla Boades, “obtenir-los normalment s’allarga més de quinze dies”. Per això, assegura que “no hi ha marge perquè aquesta activitat tingui llicència el 31 a la nit”. Amb tot, la patronal demana que es deixin de vendre entrades i es retiri l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button