NotíciesSuccessos

Expulsen dos multireincidents amb més de 30 detencions a Lloret de Mar

La Policia Nacional ha expulsat del país a dos delinqüents multireincidents amb un historial delictiu alarmant a Lloret de Mar, segons ha informat l’ACN avui dimecres 3 d’abril.

Agents del Grup Operatiu d’Estrangers de la Policia Nacional de la comissària de Lloret de Mar han detingut i expulsat dos multireincidents amb nombrosos antecedents policials. Un dels sospitosos, de 24 anys, comptava amb nombrosos antecedents per tràfic de drogues i havia estat expulsat el novembre del 2023 pels agents, després de residir des de feia temps a la localitat.

Tot i això, va tornar a Lloret de Mar fa unes setmanes amb una identitat falsa per intentar dificultar la seva localització. Ara, després de ser detingut un altre cop, ha tornat a ser extradit a Albània, el seu país. La policia també ha expulsat al Senegal un altre ciutadà, de 37 anys, que acumulava 33 detencions policials i 7 condemnes judicials de les quals es derivaven 8 anys de presó.

Segons la policia, feia 18 anys que residia a Espanya, però com que és un delinqüent habitual que acumulava un llarg historial de detencions i condemnes judicials, els agents van sol·licitar l’extradició. La Subdelegació de Govern a Girona va anul·lar la residència del sospitós, per la qual cosa va ser localitzat i detingut. Després el van ingressar al Centre d’Internament d’Estrangers fins que es va aconseguir l’autorització judicial de les 33 causes penals pendents per expulsar-lo al Senegal.

Finalment, ha sortit d’Espanya a través de la Unitat Central d’Expulsions i Repatriacions (UCER) des de Barcelona en compliment de la Llei d’Estrangeria. La policia recorda que la norma permet l’expulsió de ciutadans estrangers irregulars que tenen antecedents policials i condemnes judicials.

L’objectiu és garantir la seguretat en evitar que segueixin cometent delictes a Espanya. La policia recorda que la lluita contra la multireincidència és un objectiu prioritari de tots els cossos policials davant de persones que han fet de la delinqüència el seu mode de vida. A més, assenyalen que la inseguretat s’ha convertit en una de les principals inquietuds de la ciutadania.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button