El PobleNotícies

Eulàlia Corralero, creadora de les Kellys, necessita voluntaris a Lloret per a un estudi universitari

Eulàlia Corralero, veïna de Lloret de Mar, coneguda per molts, per la seva gran tasca en la lluita contra drets laborals entre d’altres accions i creadora del moviment i Associació les Kellys (prové d’un popular joc de paraules: “la Kelly, la que limpia, en castellà ) ja amb gairebé una vintena de “sucursals” a tot el territori nacional, és sens dubte una dona lluitadora i amb les idees clares.
 
És per això, que s’ha obert camí en infinitat d’institucions, mitjans i associacions amb la finalitat sempre de créixer, aprendre i lluitar pel  seu col·lectiu i qualsevol persona que necessités ajuda davant les injustícies.

Ara, l’Eulàlia, ha rebut una petició de diverses universitats com són la Universitat de Màlaga i Mallorca, que conjuntament volen fer a Lloret de Mar durant la setmana del 13 al 19 de Setembre 2021, un estudi sobre la repercussió i impacte que la pandèmia ha tingut en una de les majors ciutats turístiques a nivell estatal, com és ara Lloret de Mar.

Es per això que es necesiten voluntaris i voluntàries de la població, de tots els sectors possibles, aconseguint així un millor resultat per a l’estudi.
 

Per oferir-se com a voluntari o voluntària, contactar amb Eulalia al teléfon: 722 62 10 70

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button