NotíciesPolítica

Esquerra Lloret organitzarà assemblees obertes els pròxims mesos per debatre sobre l’estat del municipi 

● La primera trobada serà aquest dimarts 29 de novembre a les vuit de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

● Albert Ferrández: “A través d’aquestes assemblees volem obrir un espai de debat perquè els lloretencs i lloretenques puguin opinar sobre l’estat del municipi”.

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya organitzarà a partir de les pròximes setmanes diferents assemblees obertes a tota la ciutadania de Lloret de Mar per crear un espai de participació i debat sobre l’estat actual del municipi i recollir diferents propostes per millorar la ciutat.

La primera d’aquestes assemblees, que es portarà a terme aquest dimarts 29 de novembre a les vuit del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret, se centrarà en el Nucli Antic de Lloret i el Barri dels Pescadors, però també tractaran altres àmbits i sectors del municipi, com el comerç, la seguretat, l’urbanisme o la mobilitat, entre d’altres.

L’alcaldable d’Esquerra Lloret a les eleccions municipals del 2023, Albert Ferrández, ha destacat que “a través d’aquestes assemblees volem obrir un espai de debat perquè els lloretencs i lloretenques puguin opinar sobre l’estat del municipi, així com formular propostes per millorar la ciutat”.

Durant les pròximes setmanes aquestes assemblees obertes es traslladaran a altres barris del municipi i també es convocaran trobades sectorials amb entitats i associacions del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button