NotíciesPolítica

Esquerra Lloret celebra la darrera assemblea oberta al barri de Can Carbó, Mas Baell i Can Ballell

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya celebrarà aquest dimecres 1 de febrer, a partir de les vuit de la tarda i al Centre Cívic de Can Carbó, la quarta i última assemblea oberta amb veïns i veïnes dels diferents barris implicats.

Durant els mesos de novembre, desembre i gener, el regidor i alcaldable d’Esquerra Republicana, Albert Ferrández, i membres de la secció local han celebrat trobades amb una cinquantena de veïns dels barris del Nucli Antic i barri dels Pescadors; El Rieral, Can Sabata, El Molí i Puigventós; Fenals i Santa Clotilde; i finalment, aquest dimecres, als barris de Can Carbó, Mas Baell i Can Ballell.

En el transcurs de les trobades, els participants han traslladat a l’alcaldable republicà les diferents mancances, necessitats i propostes per millorar els barris i espais de Lloret, especialment en els àmbits del manteniment urbà; la neteja de carrers, parcs i jardins; i també altres qüestions com la mobilitat i aparcament, seguretat i major benestar social.

L’alcaldable d’Esquerra Lloret, Albert Ferrández, ha destacat que: “amb aquestes trobades volem continuar trepitjant carrer, escoltant als veïns de Lloret i donant veu a les seves necessitats, amb l’objectiu de recollir les seves idees i propostes per millorar la ciutat en els pròxims anys”.

Durant les pròximes setmanes aquestes assemblees es traslladaran a àmbits sectorials específics amb la presència d’entitats i associacions del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button