El PobleNotícies

Es recapten 2.625 euros per a la Fundació ASPRONIS amb la campanya de mocadors solidaris de Santa Cristina

L’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants han fet entrega d’un xec de 2.625 euros a la Fundació ASPRONIS, que atén persones amb discapacitat intel·lectual. Es tracta de la xifra recaptada amb la campanya solidària que es fa cada estiu amb motiu de la celebració de la Festa Major de Santa Cristina. 

Actualment, amb el Centre Especial de Treball, els membres d’ASPRONIS fan tasques de jardineria, manteniment de mobiliari urbà, senyalització viària i suport a les brigades del municipi. A més, desenvolupa el programa Caixa Proinfància, que serveix per atendre infants de 0 a 18 anys en situació de pobresa i al seu entorn familiar. 

La valoració que es fa des d’ASPRONIS d’aquesta aportació econòmica és molt positiva. El seu director general, Francesc Durà, ha explicat que “aquestes aportacions serveixen per donar visibilitat a l’entitat i al col·lectiu, ajudem a moltes persones de Lloret de Mar“. 

L’acte d’entrega del xec s’ha dut a terme aquest dimecres, amb membres de l’equip de govern i representants de l’Associació de Comerciants. L’alcalde, Adrià Lamelas, ha destacat que “és un plaer traslladar, acompanyats de l’Associació de Comerciants, tot l’esforç i la solidaritat dels veïns i veïnes de Lloret perquè la Fundació ASPRONIS continuï endavant amb la seva tasca“. En el mateix sentit, la regidora de Comerç, Cristina Aymerich, ha assenyalat que “estem molt agraïts que la Fundació APRONIS pugui rebre aquests 2.625 euros dels mocadors de Santa Cristina, la veritat és que sempre és una aportació molt positiva“. 

Recordem que, cada estiu, amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina, els comerciants de Lloret reparteixen mocadors commemoratius de la celebració. Són uns mocadors que tenen el preu simbòlic d’un euro i la recaptació es destina sempre a una causa diferent. 

Per exemple, l’any passat, la campanya de mocadors va ser solidària amb l’escola d’educació especial Ventijol, de Blanes, que acull infants lloretencs i de tota la comarca. Pel que fa a l’edició del 2021, la recaptació va ser per l’associació Punt d’Equilibri, que ajuda a nens amb problemes d’aprenentatge i en situació de vulnerabilitat. Si tirem més enrere, trobem altres entitats com Càritas i Pas a Pas o també el projecte Invulnerables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button