ActivitatsNotícies

Es presenta oficialment la III Edició del Drone Show Festival de Lloret, ara internacional

La tercera edició del Drone Show Festival de Lloret de Mar arriba carregada de novetats. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas; el regidor de Promoció Econòmica, Nino Goméz i el tinent d’alcalde, Frederich Guich han presentat avui el cartell oficial d’aquest 2023 que enguany reforça el seu caràcter internacional i per primera vegada acollirà empreses especialitzades en espectacles de drons de Catalunya, França i Portugal.

Actualment, el Drone Show Festival és l’únic certamen del món que reuneix propostes artístiques amb drons d’empreses de diferents països. La voluntat dels organitzadors és consolidar-se com el festival internacional de referència en aquesta modalitat artística i vertebrar un esdeveniment singular, sostenible i de gran valor afegit.

Una altra de les principals novetats de l’edició d’enguany és l’augment del nombre de drons que participaran a cada espectacle. En total, 200 aparells volaran conjuntament durant cada proposta artística, doblant el nombre de drons de l’any passat. Aquest augment permetrà millorar l’espectacularitat i la complexitat de les figures que es podran veure al cel de Lloret de Mar durant el festival.

Horaris

Els tres espectacles programats tenen una temàtica comuna i, des de diferents òptiques i sensibilitats, ofereixen propostes relacionades amb la naturalesa i la necessitat de preservar el nostre planeta.

El Drone Show Festival s’obrirà el divendres 28 de juliol, a les 22.30h, amb la companyia Flock Drone Art que presenta l’espectacle Eco 200, una al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món on vivim. Figures de balenes, arbres mil·lenaris, abelles, aus de llegenda o flors gegants mostraran la biodiversitat de la Terra.

L’endemà, el 29 de juliol, a les 22.30h, es programa la proposta Deep Love, de la companyia portuguesa Drone Show Animations. L’espectacle ens apropa a una història d’amor, l’amor de la humanitat pels oceans i les seves fascinants i meravelloses criatures. Éssers de diferents profunditats mostraran la rica biodiversitat d’una planeta blau que enamora i hem de preservar.

La companyia francesa Diffuse serà l’encarregada, el dia 30 de juliol, a les 22.30h, de tancar la tercera edició del festival amb el seu espectacle Quest of Light, dirigit pel seu director artístic, Vincent Bauer, i amb música del compositor Titouan Malivoir. La proposta submergirà el públic en les fosques profunditats dels oceans en un viatge cap la superfície amb l’objectiu de tornar a trobar la llum.

Concurs de renom internacional:

Gràcies al poder de convocatòria d’aquests espectacles, el Drone Show Festival neix amb vocació internacional i amb l ́objectiu de convertir-se en l ́esdeveniment mundial de referència del sector. En aquesta tercera edició del festival, aquest potencial es consolida amb la participació d’empreses procedents de diversos països.

La seva empresa organitzadora, Flock Drone Art, pertany a la comunitat internacional de productores d’espectacles de drons i col·labora de manera activa com la International Drone Show Competition, que aquest any ha creat una nova nominació del seu concurs en què el premi principal és la participació al Drone Show Festival.

Amb el suport de Flock Drone Art, els guanyadors de la categoria “Millor animació d’espectacle amb drons” han creat una actuació extraordinària que hipnotitzarà el públic amb la seva impressionant flota. La col·laboració entre Drone Show Competition i el festival de drons de Flock Drone Art reuneix els millors representants del sector dels espectacles amb drons, mostrant al món magnífics espectacles i projectes d’il·luminació amb drons.

“El Drone Show Festival ha ampliat enguany les seves seus amb la incorporació de Gijón que aquest passat cap de setmana va oferir també tres espectacles de diferents d’empreses d’Espanya, els Estats Units i els Països Baixos”


Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button