El PobleNotíciesSalut

‘Es Nadal… i a casa hi ha una cadira buida’: Ajuda a famílies que es troben en procés de dol per afrontar les festes nadalenques

La sessió tindrà lloc el dilluns 13 de desembre a les 18.00 h a l’Hospital de Calella i també es podrà seguir en línia per Zoom

S’acosten les festes nadalenques, unes dates assenyalades que es viuen amb molta intensitat des d’un punt de vista emocional sobretot per a aquelles persones que han perdut un ésser estimat i es troben en procés de dol.

Per aquest motiu, la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza, el dilluns 13 de desembre, la conferència ‘És Nadal… i a casa hi ha una cadira buida’, en la qual es proposa un espai de reflexió sobre com afrontar les festes nadalenques i que cada persona les pugui adaptar segons les seves necessitats.

La conferència, oberta a totes aquelles persones que es trobin en procés de dol, tindrà lloc el 13 de desembre a les 18.00 h a la sala d’actes de l’Hospital de Calella, amb aforament limitat, i també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Zoom. La xerrada la  impartirà Mariona Riera i Anna Camps, psicòlogues de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.

La sessió s’estructurarà en tres parts. La primera serà per introduir què implica la pèrdua d’una persona estimada i com poden afectar les condicions actuals de situació pandèmica en el procés de dol. Seguidament, es parlarà sobre com pot afectar el Nadal a la persona en dol. Per últim, es finalitzarà amb una part més vivencial, on es convida als assistents a un espai més introspectiu i poder compartir experiències personals.

Com et pots inscriure?

Les persones que vulguin assistir o seguir la conferència en línia s’hauran d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a rrhhd@salutms.cat i especificant el seu nom i cognom, DNI i correu electrònic de contacte. En el mateix correu electrònic s’haurà d’especificar també si es vol seguir en línia o de manera presencial, ja que l’aforament és limitat. La data límit per inscriure’s és el divendres 3 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button